The Full Story About

Bethpage Ranch 

609 N rd Bethpage - Josh Goetz Photography-10.jpg

We sought to create an open concept for what was originally a closed off kitchen and create better work flow for a family of four. By expanding the sink window, we brought in more natural light, and by converting the peninsula to an island, we opened up more room for both prep space and entertaining.

The rift cut base of the island blends with soft white cabinetry throughout the space, including the dining bench and tall pantry built-in. Brass fixtures also pair with the brass hardware of the Café Series appliances.

609 N rd Bethpage - Josh Goetz Photography-3.jpg
609 N rd Bethpage - Josh Goetz Photography-4.jpg
609 N rd Bethpage - Josh Goetz Photography-5.jpg
609 N rd Bethpage - Josh Goetz Photography-1.jpg

Bathroom

609 N rd Bethpage - Josh Goetz Photography-9.jpg

In the hall bathroom, we used a classic subway tile with contrasting grout and brought in the same rift cut white oak used in the kitchen island to create the farmhouse look the client wanted and add contrast to the whites and grays of the space.